Дъщерите на Гая

Гая, Богинята Майка, е Божественото превъплъщение на Сътворяващата Женска Енергия.

И всяка Жена тук, на Земята, е Дъщеря на Гая, Богинята Майка. И всяка една от нас Е Богинята Майка. Ние всички сме в свещен съюз с Нея, чрез утробите си, чрез великата сила на Сърцето и Любовта.

Гая преминава през огромна промяна в момента. Оставя старото и навлиза в ново пространство. На Любовта, Чистотата, Хармонията. Процесът тече от много години, но особено интензивно се усеща в последните 8-10 години, особено след 2012 г.

photo: Internet

И така, Гая отправя своя Космически повик към своите Вселенски деца – всички онези, Души, които вече са били тук, на Земята, и са служили на своята Майка. Гая отправя този призив за съдействие преди много години и много от нас откликнаха и дойдоха тук, за да бъдат отново в служба на тази величествена Планета.

Защо жените? Защото Гая ражда всяка своя рожба чрез своята утроба – онова свещено пространство, което създава материята и отваря място на Духа.

Защото Жените носят същата тази могъща съзидателна енергия, от която се ражда всичко живо. Защото Жените са пазителите на това свещено пространство – утробата. Там, където се крие най-могъщата съзидателна енергия на планетата. Там, където е ключът към Силата на всяка една от нас.

Ако все още се чудите дали жените наистина се връщат към силата си, тогава наблюдавайте огромната вълна на женски срещи, групи, ретрийти, асоциации за подкрепа и защита на жените, всички женски практики, книги, информация, повдигащи и почитащи Жената. И си спомнете – имаше ли толкова силна вълна преди 10 години? Имаше ли толкова подкрепа, взаимност, споделеност?

photo: Internet

Майката Земя се променя, променят се и нейните Дъщери!

Възражда се една забравена мъдрост, забравено знание. Скрито в утробата на всяка от нас. В сърцата ни. В ръцете ни.

Защото сме забравили как да зачеваме, носим и раждаме децата си по най-красивия и естествен начин. Сега тепърва си припомняме.

Защото сме забравили колко огромна Любов и Състрадание се крият в женското сърце. Сега тепърва си спомняме.

Защото сме забравили силата и могъществото на свободното творчество – да създаваме чрез ръцете си – продължение на сърцето. И това едва сега си спомяме.

И така, дъщери на Гая!

Чухте ли нейния повик? Чухте ли нейния зов?

Усещате ли Утробата си? Силата и могъществото й? Усещате ли повика й? Да се свържете по-съзнателно с менструацията си? Да промените отношението си към нея? Да сте по-съзнателни към своята бременност и раждане? Към интимния си живот?

Съществува енергиен поток, който свързва Утробата и Сърцето на Жената. Точно в този поток от енергия се крие нашата най-голяма Сила. Но тя е позабравена – през годините Жената е понесла много болка и страдание и в своята Утроба, и в своето Сърце.

Да лекуваме утробите си – с много любов!!! С много съзнателност. По-съзнателни към своята месечна цикличност, към магията, великолепието и знанието, който тя ни носи. Нека да обърнем своя поглед към онова велико пространство в тялото ни, откъдето идва животът. Откъдето се ражда Битието. Твоята утроба, сестро, е утробата на Богинята Майка. И ти си Богинята Майка. И колкото повече се настройваш към тази своя чувствителност и към своето вътреутробно пространство, толкова повече изцеляваш Утробата на Майката Земя и на всяка друга жена по Света. Защото в утробата си споделяме едно и също пространство. Пространството на Сътворението. На Новия живот.

photo: Internet

И в своите утроби носим толкова болка, нараняване, страх, ужас. Защото сме преживели толкова много, и всичко потиснато сме пратили там… Но сега цялата Планета пречиства своята Свещена утроба. И всяка сестра прави това. Осъзнавайки магията на своята менструация – как естествената цикличност е наша огромна дарба. Как можем да я използваме, за да създаваме новото и да се освобождаваме от старото. ВСЕКИ МЕСЕЦ! Как може да освобождаваме себе си от ненужното напрежение, да го оставяме да изтече през нас, като се погрижим за себе си и своя вътрешен свят. И как да проявим в живота си всичко онова, което е истински ценно за нас. Точно през пространството на утробата. Все повече започваме да се обръщаме към употребата и на менструални чашки – великолепна възможност да се свържем с менструацията си на много по-дълбоко ниво. Да видим красивата си наситена червена кръв, да я почетем… Да я върнем към Земята!

Затова и все повече жени се обръщат към естественото раждане и бременност. Защото пространството на утробата се лекува и чрез красотата и великолепието на Раждането – свещената инициация на Жената в тайнството на Майчинството. И тъй като до скоро у нас тегнеше огромно посегателство върху родилния процес, жените възстанаха и поискаха своята свобода! Да раждат свободно и красиво. Процесът тече бавно, но сигурно, и връщане назад няма. Раждането принадлежи на Майката и нейната рожба. То е тяхна сила, техен свещен ритуал. Красивото, вдъхновяващо раждане отваря великолепното пространство на утробата, пречиства я, подхранва я и я подсилва!

И все повече сестри обръщат своето внимание към интимния акт с любимия. Осъзнават важността на това свое свещено вътрешно пространство и как то трябва да бъде почитано и пазено. Уважено и защитено. ПОЧЕТЕНО! Затова и актът на любов се превръща в магия, в целебен процес, в свещено сливане между мъжа и жената. Така и двамата лекуват себе си, своите предишни травми, болки, непослуки. В любов, нежност и споделеност. В свещеното пространство на Утробата.

И все повече жени се обръщат към Земята. Да я докосват с ръцете си. Да я вдъхват. Да я обгрижват. Да творят своята магия в градините и саксиите си! Да отглеждат своите растения с мисъл, нежност и любов! Да почитат всяко малко свещено творение на Гая… Толкова много жени усещат силния повик да се върнат към Земята…

Все повече жени усещат в себе си нуждата да използват ръцете си за творчество. Всякакво! Да тече тази велика и неизразима енергия на творението от утробата през сърцето към ръцете. Да създава Деца! Да сътворява Красота! Да носи мир и тишина…

photo: Internet

Да, сестро, всичко това е в твоята Утроба и в твоето Сърце! И потокът между тях е там, чака само да обърнеш своето внимание към него, за да го почетеш и да му позволиш да потече отново. Но този път с още по-голяма мощ. Още по-важно за цялото човечество – да пазим своето вътрешно пространство Чисто и Могъщо. Творящо с Любов! Не само заради теб самата. Не само заради твоите деца. А и заради цялото човечество. Защото всички жени са свързани чрез утробите си. И когато проникнеш в тайните на своята утроба, когато изчистиш това свое магическо пространство и го свържеш със сърцето, тогава чистиш пространството за всяка една друга жена. За да може и тя да поеме своето пътешествие навътре, към скритите дарове на своите дълбини.

Защото само от пространството на Утробата и Сърцето си можем да сме в истинска служба на Гая, на Великата Богиня.

За да се срещнем един ден там. Всички ние. Дъщерите на Богинята Майка. В Утробата и в Сърцето! Където сме заедно, където сме силни, където сме можещи и сътворяващи!

photo: Internet

Защото само от пространството на Утробата и Сърцето си можем да сме в истинска служба на Гая, на Великата Богиня. За да пречисти и тя своята Утроба и Сърцето си. За да даде нов живот на всичко тук на нашата планета! Да се обнови, да се подхрани, да се изцели!

И всички сме тук за нея, така както тя е винаги тук за нас! В чистота, светлина и божествена любов! За теб, сестро, за мен, за всяка жена по света…

~ Божена ~

Може да Ви е интерсно...