Елиза

Ахо, свещени сестри!

Казвам се Елиза. Пътят ми в едно по-осъзнато отношение към Жената, която съм, започна преди 6 години, когато се сдобих с първата си менструална чашка. От тогава не съм ползвала еднократни превръзки и тампони, което коренно промени месечния ми цикъл и моето отношение към него, а оттам и цялостното ми качество на живот. Тогава за първи път видях менструалната си кръв не като боклук, а даже я използвах да „нахраня“ с нея цветята си вкъщи, което, за моя изненада, безкрайно много им хареса! Това беше първата стъпка към моето завръщане към Земята и свещената връзка, която всяка от нас има с Нея. Две години по-късно се срещнах с древните индиански практики на племето Лакота, които ми помогнаха още по-дълбоко да активирам спомена за тази свещена връзка. Срещнах се с една жена, пазителка на традицията, която ме научи осъзнато да дарявам кръвта си на Земята, да наблюдавам себе си като едно циклично същество и да разпозная мъдростта на Луната в своето тяло. Това ми помогна да преживея една прекрасно осъзната бременност и раждане. Родих сина си в уюта на нашия дом, напълно естествено, след 7 часа напъни и той излезе на този свят с челно предлежание, което се счита за невъзможно според учебниците по медицина. Раждането беше най-силното и трансформиращо изживяване в досегашния ми живот. Едно пространство, в което се свързах с Богинята Майка и открих нейния архетип в себе си, освободих се от ненужни модели и болки и най-вече – родих се в новата си роля на Майка в много любов, подкрепа и чувство за сигурност.

Мечтата ми е да помогна на повече жени да активират тази Свещената мъдрост на своята женственост, която е изцяло кодирана в нашите тела и напълно достъпна за всяка една от нас. Вярвам, че лекувайки връзката си със Земята и Луната, ние лекуваме не само себе си, но цялото човечество. Вярвам, че можем да предадем на мъжете това свещено знание, с което да помогнем и на тях да открият мястото си в тази циклична вселена, в която се намираме. Вярвам, че това може да създаде един красив здрав свят за нашите деца.

Мили сестри, отправям призив към вас: Обърнете внимание на посланията на своето тяло, търсете спомена за неприкосновената си връзка със Земята и пътят сам ще се разкрие пред вас, защото Майката Земя зове своите дъщери и ни приканва да се съберем и да я почетем. Сега.

Нека заедно се погрижим за своя дом! В любов ~

Може да Ви е интерсно...