~ Лични срещи ~

Мила сестрице, отваряме пространство, в което да сме тук за теб така, както ти е най-нужно и най-подхранващо! Един личен свещен кръг, в който да преживееш центъра и силата си!

Напоследък все по-често ни се случва да чуваме от някоя от вас, мили сестри, че все още не сте готови да се споделите в пространството на кръга пред други жени. Да, има периоди от живота, които са прекалено лични, интимни, трудни. Понякога ги усещаме и някак зациклили, все едно сме се изгубили в потока, все едно нямаме почва под краката. Има моменти, които ни поемат, потапят и задушават. Това се случва на всяка една от нас!

Точно там Жената най-силно има нужда да бъде споделена. Точно там Жената има най-голяма нужда да бъде подхранена, приета, уважена и изцелена. И отново там насреща за теб можем да бъдем ние – Божена и Цветелина.

В това пространство можем да застанем до теб без значение колко тъжно, бурно, страшно или болно е преживяването. Да спомним отново заЕдно силата на Корена, Божествената искрица в сърцето и Мъдростта на Живота. Да случим единението на Дух, Душа и Тяло. Да отворим заедно едно съкровено лично пространство, в което да преживеем Силата на споделените Жени, нежността на женското Сърце, мъдростта на женското Племе.

Защо? – Защото това е естествена женска природна същност – да бъдем заедно! Мъжкият принцип на самотата, който най-често ни увлича в трудните моменти, е неприсъщ за нашата душа. Не е нормално да се затваряме в черупката си докато, всичко отмине. Именно душата ни преживява и радост, и тъга. Именно Тя има нужда да се излее, да се разкаже, да се изпее или измълчи…

Пракиката представлява индивидуален кръг на споделяне, в който ще създадем за теб и с теб подхранващо и изцеляващо пространство. Всеки път според личните ти усещания и моментно състояние ще преценяваме какво е най-подходящо да бъде случено в името на най-висшето ти благо – вътрешен център и мир.

За да бъде пълноценно случено е нужно взамно да спазим един от най-великите Космически закони – този на даването и получаването. В този смисъл практиката има енергиен обмен – в зависимост от продължителността и вида на практиката ни. Това ще уточним с теб допълнително.

Във всеки случай можеш да се свържеш с нас и да поговорим, да се разберем как да го направим, за да запазим баланса за всички ни. За нас приоритет си ТИ, така че не се колебай да се свържеш с нас!

Ето какво друго можем да сътворим заедно с теб и твоите най-близки сестри и роднини:

Свържи се с нас на info@sacredwoman. net, във Фейсбук станицата ни, или през контактната ни форма!

По пътя сме ЗаЕдно! Това е смисълът да Бъдем Жени ~