Мъдростта на Менструацията

~ 11 то пътешествие ~

Усещаш ли потока на Живота? Чуваш ли шепота на онзи свенлив вътрешен глас… чувстваш ли накъде те води? Неговите знаци понякога са много деликатни, а друг път са буквално под носа ти през цялото време… пък ти се оглеждаш на ляво и на дясно…

Шшшт! Притихни . . .

П о т е ч и . . . П о т е ч и , Р е к а ! Б ъ д и !
С п о м н и  с и  к а к  е  н а й – д о б р е  д а  СИ!
В  с е б е с и  с е  в л е й  и  с е  о т п у с н и !

Най-буквалното потичане, което преживяваш всеки месец е с великолепната си Менструация! Това не е просто един момент за отделяне на яйцеклетка, която не е успяла да даде импулс за нов живот. Също дебело подчертавам НЕ Е  МРЪСНА КРЪВ!!!! Тялото ти НЕ СЕ самопочиства от въображаеми токсини в кръвта! Тялото ти се разтваря в една свещена метаморфоза, за да бъде портал, в който остава 3 дни – един ден преди Менструация, първият и вторият ден на кървенето.
Тя е истинското доказателство за това колко дълбоко си свързана с космическите цикли ( основно тези на Луната ) и как наистина имаш нужда да се върнеш вътре в себе си, да потечеш надолу към Земята… да спреш и да усетиш всичко материално около теб – тялото си, храната, чаят, прегръдката на някой любим човек, подкрепата на Земята, уюта, комфорта…
И ето в този момент  цяло ти тяло се отваря като един канал, през който тече Космическа енергия надолу, като преминавайки през теб се пречупва през личните ти филтри и матрици и всъщност в Земята се спуска най-съкровеният ти космически отпечатък. В този момент потокът на Живота не просто тече през теб, водопадът на Вселената се излива в тялото ти! Като една изящна фуния концентрираш и насочваш потока на енергията директно към Гая! Менструацията ти се единява с този божествен водопад и тече.. тече… всеки месец! С менструацията си ти влизаш в пространство, в което можеш с благословията на всички висши същности от високите нива на Битието, да посееш своите най- съкровени молитви и намерения към земната реалност, да ги въплатиш в материята!

Твоята най-свещена кръв, която е подхранила теб в първият ти импулс за живот, в първия миг на искрата..  също и майка ти в утробата на баба ти, както и баба ти в утробата на нейната майка и т.н. Същата тази кръв е туптяла в сърцето на целият ти род, събрала е любовта и мъката, радостта и празника, молитвите и благословиите на предците ти! Всяка кръв е тук, за да разказва приказката на рода! За да спомня пътя в мрака, защото кръвта познава тъмнината, знае как да тече и обхваща Цялото, в което присъства! Кръвта знае, че ако спре да тече, ще настъпи края на Живота. Ти си тук, за да пуснеш своята молитва, за да отпразнуваш своята радост, и да пречистиш най-дълбоката си мъка… Да течеш в Живота! Като с това променяш матрицата на кръвта си и кода на живота за напред. Стъпка по стъпка, всеки следващ месец.. капка по капка! Твориш в Едно с потока на Живота!

От теб зависи как ще повикаш това, от което истински се нуждаеш. Как ще застанеш и какво ще материализираш (менструираш)  и не на последно място каква енергия изпращаш към Земята! Каквото посееш това ще пожънеш!
Кръвта ти вече е събрала цялата ти съкровена нужда, онази, до която дори съзнанието често няма достъп… туптяла е със сърцето ти, текла е в утробата ти… и сега потича, за да те освободи от теб самата! Отпусни се!
Потечи!
Бъди!

Цветелина

Може да Ви е интерсно...