Мила

Аз съм Мила!

Все още доста често съм дете по душа, но от скоро открих и че съм една прекрасна жена с необятна сила и мощ. Все по-осъзнато става усещането ми за силната връзка с природата, която имам и могъщата Майка Земя, която винаги ме пази и закриля и ми дава безусловно толкова много сила и любов. Изключително съм отдадена на женските кръгове, където всеки месец усещам силата си все повече и по-осъзнато и разбирам колко силни можем да бъдем, когато сме повече сестрици заедно и светим по-ярко на Земята.

Много истина открих за себе си и в системата на Хюман Дизайн, затова как мога да го приложа в живота си и да го направя по-красив и щастлив. Обичам ангели и архангели, вярвам че те са неотлъчно до нас във всеки момент и са най-добрите ни приятели.

Обичам безкрайно много да играя куклен театър, да пътувам по фестивали и да забавлявам децата, разказвайки им различни приказки чрез кукли и фантазия. Занимавам се и с йога и приложни изкуства за деца, което ме кара да се чувствам значима, благодарна и много щастлива, обградена от прекрасните чисти детски душички, от които научавам толкова много неща за живота.


И накрая искам да споделя любимата ми мислъл : Прави нещата по най-добрия начин за себе си и за най-висше благо на останалите и вярвай, че най-доброто тепърва предстои!

❤

Може да Ви е интерсно...