По пътя на женската мъдрост

Има неща, които се случват когато им дойде времето! В същия този момент от невероятни те се трансформират в абсолютно вероятни.
В новия цикъл срещи, ще бъдат трансформирани неща, за които не сте и подозирали, че съществуват. Съвсем вероятно е да не сте се замисляли за тези аспекти в живота си. За това каква мъдрост носят, как могат пълноценно да се видят, усетят, преживеят. Всяка Промяна идва когато се отвори пространство ТЯ да се случи. Ние отваряме това пространство с намерението да съпроводим преживяването ти в различни аспекти на живота на Жената. Заедно да пропътуваме свещени портали, в различни нива на женското битие.

Започваме с въвеждане в едно от най-важните и подценявани преживявания на жената – Менструацията. Ще се потопим в изследването на причините за тежък ПМС, хормонален дисбаланс, обилна и болезнена , оскъдна и нередовна менструация и тн. Ще си позволим да преживеем силата и мъдростта на менструацията отвъд физическото й проявление. Ще си спомним как да работим с нея – съзнателно и мъдро. И всичко това – в свещеното пространство на кръга.

Водещите – Божена и Цветелина се занимават с женски практики и ритуали от няколко години. Заедно изследват дълбините на женската природа, мъдростта на Утробата и Менструацията. Повече за тях може да видите на сайта:
Божена – https://sacredwoman.net/bozhena/
Цветелина – https://sacredwoman.net/tsvetelina/.

Срещите са отворени за девойки, бременни, и жени от всякаква възраст.

За провеждането на всяка една са нужни минимум 5 записани участнички.
Мястото на провеждане е Арт-студио Янтра, ул. Незабравка 33.

Може да се запишете на info@sacredwoman.net или на 0898 226 220, Божена.

Енергийният обмен е 20 лв.

Може да Ви е интерсно...