Ради

Здравейте 🙂

Казвам се Радка Богомилова, по известна като Ради! Аз съм биологична и духовна сестра на Цвети, майка на младеж в пред-тинейджърска възраст (у-ла-ла). Психолог и психодрама асистент. Занимавам се с личностното си развитие вече 10 години.  

Аз съм жена, която обича да флиртува с живота, да нося рокли, да пия кафе и да се наслаждавам на топли палачинки (особено в неделя сутрин). Често вечер си сипвам ритуална чаша вино, просто, за да отпразнувам деня. За мен развитието на женската ми същност е приоритетно в последните години. Посетила съм голям брой тренинги за развиване на женската енергия и различните й проявления. Работила съм и върху премахване на телесните блокажи и брони чрез мощни физико-енергийни практики Гордея се с живота си, смятам че съм се изградила като достатъчно добър човек и жена… но продължавам да работя върху себе си…

Днес с целия натрупан опит, мога да кажа, че магията се случва, когато влизам в женската си същност. Сигурно се чудите как излизам от нея след всички тези години практика? Истината е, че в натовареното ежедневие с безброй задължения, ангажименти, отговорности, изисквания  съм нещо като мъж-робот, който изглежда като жена. Да, защото градския живот е една арена -конкурентна и безпощадна. Тогава мъжете не ме забелязват, нещата ми се получават трудно, желанията ми не се сбъдват. Усещам се претоварена, направо задръстена (без каквато и да е възможност за връзка с Божественото). Сигурна съм, че ме разбирате добре! В такива моменти, знам че имам нужда от почивка. Знам, че градът отново ме е отвлякъл от мен самата. Спасявам се като слушам хубава музика, танцувам… Също много обичам да ходя боса в планината, да се свързвам директно със Земята. Да разроша косата си на вятъра, да въздъхна и да се отпусна…просто ей така.

Кръговете на Цвети и Божена са ценни за мен с това, че се връщам към естественото, към природата, без суета и превзетост. Все неща, за които сърцето ми, че и цялото ми тяло, копнее. Оазис за душата. От както правят кръговете на новолуние, участвам при всяка възможност. За мен това е специално, защото и моята менструация е на новолуние.  Време, в което съм между две измерения. Тайнство, момент за ритуалност, който би могъл да се сподели и разбере само между жени. Подарявам си такива моменти. Все пак ако аз не се грижа за себе си и не си правя подаръци, няма как да очаквам от другите такова отношение! Така се връщам отново в кожата си и спомням съзидателната си сила.

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Пожелавам ви магия!

Може да Ви е интерсно...