Свещено почитане на Майката

~ 6то пътешествие ~

Майката е твоята най-голяма благословия! Тя е междинния портал между небесния и земния свят. Дала е цялото си тяло като дан за това именно ТИ да се родиш в материалния свят на нашата реалност. Споделяла е с теб най-защитеното си интимно пространство – утробата си. Отдала се е на раждането по най-добрия начин, който е знаела и можела.. Поела те и те закриляла, хранила, учила, възпитавала, подкрепяла, вярвала в теб винаги и навсякъде… И още, и още.. Всяка Майка е различна Жена, различен канал и портал. Всяка има своята магия, своя сила, своя път и история!

Но сега върни се назад… Върни се в самото начало на решението да тръгнеш по земния си път. Свържи се с онзи импулс в душата ти, която дълбоко в себе си иска да преживява Живота, да обича, да копнее, да изследва… И изведнъж усещаш как друга душа, от друго измерение, те вика… Моли се за твоето присъствие! За първи път усещаш някой да копнее толкова силно за душата ти, да мечтае да се появиш, да те обича безусловно без дори да те познава! Откликваш и се спускаш надолу през измеренията и нивата в пространството, минаваш през спектъра на светлината и тъмнината, пътуваш в астрала, докато усетиш душата, чиято молитва те е повикала. Аах, ето я! Жена! Разбира се! Какво по-силно би повикало нов Живот да се спусне на Земята?! Порталът, в който ти можеш да се свържеш с нея, се отваря в енергийното тяло на жената всеки месец. Ясно усещаш момента, в който влизаш в своята Майка! Като нежен допир, целувка от кадифе, мека прегръдка. В следващите 9 месеца ти формираш цялото си физическо тяло, развиваш се в материята, научаваш се на фундаментални неща- как тупти сърцето, движението на дъха в тялото, нуждата от храна, преживяването на свързаност и споделеност. Спомни си колко великолепно бе за теб да живееш в тялото на майка си толкова време. В абсолютна безопасност! В абсолютна идилия! Във водите на Абсолюта!

Усети как присъстваш ТУК и СЕГА като отговор на майчината си молитва! Усети колко специално е за твоята мила майчица това, че си на този свят, в този момент, в тази реалност! Усети как от първия миг на вашата астрална среща тя знае, че винаги ще е тук за теб- без значение къде си, на колко си години, дали имаш всичко или нямаш нищо. Усети как всяка твоя клетка на тялото ти познава от вътре всяка нейна клетка.. и обратното! Усети как кръвта, която тече във вените ти е кръвта, която тече в тялото на майка ти. Усети отпечатъка на нейната Свещена Утроба върху кожата си, в сърцето си, в матката и утробата си!

От това усещане, тук в сърцето и утробата си, от най-съкровеното кътче на душата си, което сега си спомни пътя –  Прости! Благодари! Благослови!

Прощавам ти, Майко, за всички онези пъти, в които съм се чувствала наранена!
Прости ми и ти за всички онези пъти, в които съм те отхвърляла!
Благодаря ти, Майко, за Живота, който си ми дала!
Благодаря ти за това, че даваш най-доброто от себе си за мен!
Благославям Сърцето ти да бъде леко и освободено от тревоги!
Благославям Утробата ти да бъде чиста и почетена като Свещена!

Днес аз си спомних колко изначална е силата ти, колко божествена е същността ти и колко светла е душата ти!

Днес аз вече зная, че сме едно и също нещо – в сърцата си, в кръвта си, в клетките си… в Утробите си!

Днес аз почитам твоята най-дълбока същност! Днес аз благославям най-висшето ти проявление! Днес, Майчице, се прекланям пред теб!

Цветелина

Може да Ви е интерсно...