Свещеното познаване на Сестрата

~ 4то пътешествие ~

Неописуемо красиво е да почетеш жената, която си, нали? Магично е да се докоснеш нежно до себе си… да уважиш храма, който СИ! Да си позволиш да се видиш с любов и признание.. Пространството, в което можеш да се търсиш и намираш е необятно. Личното ти, най-интимно, тъмно, пулсиращо, дишащо, трептящо, живо пространство е безкрайно. Колкото по-дълбоко почиташ тишината, която има в душата ти, толкова по – силно ще чуваш шепота на сърцето, божествената песен, която тече ежесекундно през теб. Ще можеш да усетиш ритъма на земята, по която стъпваш, да познаеш хилядолетната и мъдрост и да приемеш, че просто ВСИЧКО на тази планета е свързано с Гая, с природата, с Майката Земя. Няма никакъв начин, не съществува дори мимолетна вероятност, в която ти, единствена, да си отделна част от Нея. И в цялото ние сме толкова свързани… толкова дълбоко свързани помежду си! С всички наши фини системи сме обединени, трептящи, дишащи и живи! А най-вече сме ЕДНО в утробата си! В това невидимо пространство, което тече и се разлива между всички жени на планетата.

И сега когато вече си поела на това пътешествие, по пътя на своето спомняне, усещане и свързване с теб самата, е време да се споделиш. Сети се за всички моменти, в които си се събирала с жени просто ей така, за да прекарате време заедно, за да се кикотите и шегувате за ваши си неща, за да сготвите или пък да порисувате… Просто ей така, защото е хубаво да сте заЕдно ! И как часовника изведнъж започна да бърза, да нямаш нужното време, за да се срещате, споделяте.. Колко често се чуваш да си казваш „Всъщност за доброто приятелство времето няма значение“ или „ Ние може да не се виждаме една година, но щом се срещнем сме все така близки“ ?! Но нека ти кажа, сестрице, за нас не е нормално да живеем в самота, отчужденост, независимост.. Ние имаме изключително дълбока нужда да се срещаме една с друга, да се подхранваме, да плачем и да се смеем заедно! Всяка жена по пътя ти е красиво огледало, в което можеш да се огледаш и да позволиш на всяка жена по пътя ти да се огледа в теб! Безмерна е силата, която имаш когато се събереш със сестрите си. Когато жени се съберат могат да култивират вселенски мир и цялото човечество да пожъне красивите плодове на техните молитви и благословии. Да вървим заедно по пътя си е нещо дълбоко естествено – бабите ни са го правили, също и техните баби, както и тези преди тях… Позволи си да си спомниш!

И днес ние те каним да се отвориш за едно по-дълбоко свързване с близките жени в живота ти, с най-скъпите ти приятелки, със сестрите от личното ти племе. Сега когато преживяваш благословията на това да си Жена, да си великолепна и насладна в цялото си ежедневно проявление –сподели се и припомни на други за тяхната красота. Приеми това състояние да е естествено за теб и да бъдеш такова огледало за жените около себе си, за да си спомнят и те колко е хубаво и естествено за всички нас да сме жени – да се насладим на мекотата си, на нуждата си да сме любими, да сме музи, да сме сестри!

източник: wildsacredwoman.com

На пук на цялата независимост, непривързаност, отдалеченост – свържи се, приближи се и прегърни ! В следващите дни осъзнато сподели с 3, 4,  или повече жени, колко е хубаво, че живота ви е срещнал. Огледай се в очите й , позволи й тя да се огледа в твоите…

„С радост споделям пътя си с теб, сестрице! Наслаждавам се на нежността и красотата, която споделяш Тук и Сега. Вдъхновяващо е да виждам, че наистина се справяш с Живота по най-добрия начин! Сподели ми как се чувстваш? През какво преминаваш? …Ах, колко е хубаво, че можем да сме абсолютно откровени, истински и семпли…. Виждам те така красива, разбирам те и усещам душата ти! Благодаря ти просто, че си тук с мен! Благодаря ти! „

И сега потока на Живота тече през портала, който осъзнато отваряш с любов и приемане. От днес великолепната красота, която култивираш в полето около себе си, ще се връща към теб в изобилие и наслада!  Най-нежен поток от светлина къпе сърцето ти, а утробата ти се шири във всемира на Богинята . Отпусни се! Не си сама по пътя си! Сподели се!

Цветелина

Може да Ви е интерсно...