Вихра

 Здравейте мили сестри,

Аз съм Вихра и името ми отговаря на енергията ми….вихрена. Животът ме дари с възможността за един цикъл от 13 години да обиколя много места, да се запозная с прекрасни хора и да натрупам ценен опит за един по-осъзнат живот. Преди 2 години се завърнах в България и усещам как тук все повече се свързвам с женската си енергия, а Вселената ме среща в точното време с точните хора. 

Снимка личен архив

Спомням си как един ден Боженка връхлетя в магазина ми за екологични почистващи препарати, а скоро след това се видяхме пак, като участнички в 6 месечен курс по емпатия. За мен беше ясно, че ще имаме още много срещи. Да се присъединя към женските кръгове, организирани от Боженка и Цвети, беше толкова естествено и в същото време изключително подхранващо.

Силно вярвам, че заедно, като братя и сестри, сме по-силни, по-щастливи, по-успешни и по-истински. От години създавам и фасилитирам пространства за смислени разговори (http://vihra.net) и силно ценя когато и други хора създават такива пространства.

Снимка личен архив


Преди 4 години завърших магистратура по устойчиво развитие и колективно лидерство в Швеция (http://www.msls.se) и при завръщането си в България исках да приложа знанията, уменията и контактите си в нещо, в което вярвам, което предлага решения за един по-природосъобразен начин на живот и което е в синхрон с моите ценности. 

В точното време и на точното място нещата се подредиха и в партньорство съосновах Тиера Верде България (https://tierraverde.bg) – компания, която предлага екологични почистващи и перилни препарати и продукти за живот с нулеви отпадъци. С много внимание и осъзнатост предлагаме менструалните чашки GaiaCup (https://tierraverde.bg/menstrualna-chashka-s.html) и превръзките за многократна употреба GaiaPads (https://tierraverde.bg/bg-product-details-34.html). Това са продукти, които изискват споделяне между сестри и затова създаваме пространства за женски разговори, било то в магазина и образователния ни център на бул.Ген.Тотлебен 31 в София или в затворената женска ФБ група “Диалози за менструалната чашка” (https://web.facebook.com/groups/382121595954155/)  

Снимка Тиера Верде България

 

Вярвам, че не само можем, но е и важно да правим бизнес с женска енергия – с любов, с грижа, с кауза и в партньорство с други прекрасни хора. 

Може да Ви е интерсно...